Ik woon in:

Coronamaatregelen

De veiligheid van onze collega's, bezoekers en klanten staat bij ons voorop. Tevens willen wij de continuïteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden, hebben we sinds het uitbreken van de pandemie veel maatregelen genomen.

Op dit moment zijn de RD4U Kringloopshops vanwege de lockdown gesloten tot 14 januari. De inboedelservice heeft de dienstverlening aangepast, zo kunnen we tijdelijk niet bij zorginstellingen naar binnen. Spullen kunnen in overleg buiten worden opgehaald.

Wij volgen de RIVM maatregelen op de voet en zodra er wijzigingen optreden, dan melden we dat.

Vanwege de corona ontwikkelingen kunnen wij verzorgingshuizen en verpleegcentra op dit moment niet binnengaan om spullen op te halen. We kunnen de spullen daarom tijdelijk alleen ophalen als ze buiten voor ons worden klaargezet. Zodra het weer kan, komen we de spullen graag weer in de woning of kamer van de bewoners ophalen.

Wil je meer informatie over de inboedelservice of een afspraak maken? Klik hier voor meer informatie over onze inboedelservice.

Onze milieuparken zijn gewoon open. Sinds de uitbraak van de pandemie hebben we besloten een maximaal aantal auto's op de kade toe te laten. Met deze maatregel kunnen bezoekers veilig met 1,5 meter afstand op de kade hun afval en grondstoffen in de juiste containers doen. Hierdoor kan het voorkomen dat je iets langer moet wachten aan de poort, we vragen hiervoor je begrip.

Ook is het dragen van een mondkapje bij de ontvangstbalie verplicht.

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de RD4U kringloopshops tijdelijk gesloten.