Ik woon in:
Nieuws

Bewaar kringloopspullen nog even thuis

29 december 2021

Delen

Corona zorgt voor overvolle opslagloodsen

Normaal gesproken zijn we blij dat je jouw kringloopspullen naar onze milieuparken en kringloopshops brengt. Echter door de huidige lockdown kunnen we nog maar beperkt kringloopspullen aannemen door overvolle opslagloodsen.

Net als afgelopen jaar zien we eenzelfde beeld: veel mensen zijn aan het opruimen en hebben nu de tijd om dat oude bankje, die eettafel of die hanglamp naar één van onze milieuparken te brengen. Dat terwijl de kringloopshops gesloten zijn en we de spullen niet direct kunnen verkopen.

Tijdens de lockdown in het begin van 2021 hebben we het grote aanbod van kringloopspullen kunnen opslaan in onze opslagloodsen. Maar niet alle spullen hebben we al kunnen aanbieden in onze shops. Het enorme aanbod op dit moment zorgt ervoor dat we snel onze maximale opslagcapaciteit weer bereiken.

Bewaar spullen nog even thuis

Daarom vragen we je om kringloopspullen wat langer thuis te bewaren en je bezoek aan het milieupark even uit te stellen. Kleine spullen en elektrische apparaten kun je wel gewoon aanbieden via de BEST-tas.