Het is niet meer mogelijk om een bericht te posten voor onze afvalhelden. We openen het fanboek weer tijdens de Week van de Afvalhelden 2023.

Bekijk hier alle berichten die we ontvingen tijdens de Week van de Afvalhelden 2022:

Lieve helden, super bedankt dat jullie altijd door weer en wind ons afval komen halen !
❤️ Groetjes Nastassia

Beste RD-helden, jullie zijn geen afvalhelden, maar onze kanjers. Die altijd maar weer onze ''" rotzooi "" komen opruimen, Ik vind het geweldig, dat jullie dat nog steeds doen. CHAPEAU
Ellen

Hartelijk bedankt voor het opruimen van ons afval, het schoonhouden van onze straten. Zodat onze kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen.
Lilian

Beste ridders van de afvalverwerking,
het is weer hoognodig om jullie in het zonnetje te zetten! Ik ken jullie voornamelijk van het ophalen van ons huishoudelijk afval. Ik vind het knap hoe jullie op de openbare weg binnen de bebouwde kom jullie taak op een uitstekende en voor alle weggebruikers veilige manier uitvoeren. Ik kan me voorstellen dat jullie hierbij wel eens ogen en begrip van de mede weggebruikers, te kort komen. Toch gaat dit op een dermate wijze dat er bij mijn weten nooit problemen ontstaan. TOPPERS zijn jullie!! Hetzelfde voor de verwerking in de afvalverwerking en milieuparken, top, top. En dit alles voor ons aller milieu/leefomgeving!!
Jacques

Wij vinden jullie kanjers. Door weer en wind komen jullie alles ophalen. Wij vinden dat jullie allemaal een dikke pluim verdienen.
Heinz en Hannie

Bedankt voor jullie zorgvuldige rijstijl: ik woon in een straat waar aan beide kanten geparkeerd wordt. Toch lukt 't jullie om zonder problemen door de straat te rijden en onze bakken te legen!! Bedankt!!
Linda

Hey Afval Helden Jullie zijn kanjers, altijd en door weer en wind onze "rotzooi" ophalen en afvoeren. Ik zal in de zomer maanden proberen om elke keer met een koud drankje klaar te staan. Jullie zijn stuk voor stuk super. Liefs Angelina, Jean-Pierre (oud collega) en Fenna uit Kerkrade

Petje af voor deze werknemers.
E. uit Hulsberg

Jullie hebben een baan die veel gewaardeerd moet worden ook de zorg en schoonmaak zonder jullie zijn wij niets...dan zou het een puinhoop worden dank jullie wel!!
Anoniem uit Brunssum

Aan de helden van de straat, jongens doe jullie werk het is zo belangrijk ,dank zei jullie blijven de wijken schoon tegen de strijd van de steeds terugkomende berg vuil ga zo door jullie zijn toppie .
P. uit Brunssum

Hartelijk dank voor jullie inspanningen, hierdoor wordt onze wereld een heel stuk mooier. Chapeau.
H. uit Partij

Hartelijk dank dat jullie dit werk doen, je mag er trots op zijn. Dank zij jullie blijft het allemaal netjes en opgeruimd en hoeven we ons geen zorgen te maken dat het een rotzooitje wordt.
Suzanne uit Landgraaf

Deze dag/week was bij mij niet bekend maar het is terecht dat deze mensen eens extra in het zonnetje worden gezet. Niet alleen tijdens deze week verdienen zij wat meer respect en niet alleen tijdens deze week. Jullie doen het geweldig, mannen en vrouwen. Ga zo door.
Peter uit Heerlen

Beste helden die iedere week weer ons afval komen ophalen. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet, in weer en wind. Jullie verdienen een dikke pluim dat jullie ervoor zorgen dat de straten schoon blijven. Wees trots hierop.
Liefs Anne uit Schinveld

Gewéldig wat jullie doen... Ik heb. Werkelijk mega veel respect voor jullie!!!!
Anoniem uit Simpelveld

Bij dezen wil ik met name mijn zoon en zijn mede collegae , allemaal met een verstandelijke beperking, bedanken voor het opruimen van de rommel welk langs de weg ligt en gedumpt wordt bij fast-food locaties etc. Dit alles in het kader van de dagbesteding waar hij werkzaam is. Dank jullie wel, toppers. Mede een dank aan de mensen die hun rotzooi zelf opruimen.
Ben uit Brunssum

Jullie zijn toppers! Bedankt .....en veel droge dagen gewenst bij jullie werk.
Groet Reggie uit Hoensbroek

Altijd vriendelijk en netjes. Chapeau voor deze mannen
Boy uit Epen

Chapeau voor al die mensen die ons milieu schoon en netjes houden in weer en wind! Zonder jullie zou de wereld er heel anders uitzien. Iets om heel trots op te zijn. Bedankt!
Tim uit Bocholtz

Ik vind het top werk wat ze doen vooral de medewerkers die de containers legen en de PMD zakken ophalen. Door weer en wind zijn jullie altijd van de partij. Grote duim voor jullie.
Angelina uit Kerkrade

Ben steeds weer blij als ze komen. De jonge van d'r Dreck!
Jos uit Kerkrade

Beste medewerkers van Rd4, jullie verdienen met recht een beetje extra aandacht. Door weer en wind, voor dag en dauw, op pad om onze rotzooi op te ruimen en mee te nemen. Een bedankje is op zijn plaats!
Karin uit Landgraaf

Hallo lieve mensen die al onze afval komen ophalen. Bedankt namens mijn man en mij wij waarderen het enorm.
Lieve groetjes, Liy en Henk uit Heerlen

Super bedankt voor al het werk dat jullie voor ons doen al tijd de rotzooi op ruimen door weer en wind en sneeuw Chappau Bedankt.
Marie-louise uit Epen

Door weer en wind, week in week uit, wordt ons afval door jullie opgehaald. Chapeau voor al die medewerkers van RD4. Voor de chauffeurs die door straten rijden, vol geparkeerd met auto’s. Voor de mensen die in de magazijnen van de kringloopwinkels werken, voor de milieuparken waar we terecht kunnen voor het snoei afval en grof vuil, en ook voor de mensen aan de telefoon en de planning, bedankt!
Anoniem uit Wahlwiller

Alle mensen die het werk doen verdienen een dikke pluim.
Anoniem uit Heerlen

Jongens doen prima desondanks alle rompslomp.
Anoniem uit Heerlen

Super trots op de jongens (meiden) die door wind en weer elke keer maar weer onze rotzooi ophalen We staan er veel te weinig bij stil wat voor een rotzooi en puin het zou worden als jullie het niet zouden ophalen Daar mag wel vaker een mega dikke pluim voor gegeven worden.
Anoniem uit Heerlen

Hallo, We staan er niet bij stil, maar de medewerkers van Rd4 zijn super belangrijk. Wat een troep zou het zijn als onze afval niet zo consequent en met een lach werd opgehaald. Jullie verdienen een grote pluim! Dank je wel.
Toos uit Brunssum

En of ik blij ben met jullie door weer en wind zorgen jullie er voor dat alles netjes word opgehaald bedankt hier voor Rd4 Helden.
Jos uit Landgraaf

Deze toppers zorgen altijd dat alles netjes opgeruimd en niets achterblijft! Zonder jullie zou het maar een troepje worden ;-)
Anoniem uit Landgraaf

Ze verdienen meer respect dan dat ze verdienen. Het zijn toppers en zonder jullie was het maar een grote bende.
Harold uit Kerkrade

Voor iedereen die dagelijks ervoor zorgt dat het afval opgehaald wordt en verwerkt. En ook complimenten voor de vriendelijke medewerkers op het milieupark. Thx!!
Marianne uit Heerlen

Wat ben ik blij dat jullie kanjers er zijn! Door weer en wind zorgen jullie dat alles schoon en netjes blijft. Chapeau!
Anja uit Eygelshoven

Petje af.. Als jullie er niet waren zou het een puinhoop zijn bij wind en weer...in de zomer heb ik altijd een blikje koude frisdrank mits ik jullie net niet mis... Hebben jullie ook wel verdient... Helaas is er nooit tijd voor en drankje in de koude manden
Anoniem uit Heerlen

Dank jullie wel, dat jullie elke dag onze rommel opruimen , niet alleen de prullenbakken legen, maar ook de viezigheid ernaast en op straat. En hondendrollen ruimen, straatmeubilair weer nieuw maken , bladeren ruimen , afval dat we naast en in de berm gooien, opruimen, en alles wat ik nog vergeet! Dank dank dank, ik zie jullie!
Helene uit Heerlen

Beste afvalhelden, Als we jullie niet zouden hebben zou het een rotzooitje zijn. Hopelijk worden jullie hiervoor voldoende gewaardeerd in alle opzichten. Een dankbare medemens X
Anoniem uit Bocholtz

Gelukkig hebben wij die mensen die onze afval komen opladen wat zou het worden zonder die supermannen
Wilma uit Simpelveld

Jullie zijn kanjers altijd netjes en vriendelijk super wat jullie voor de gemeenschap doen chappeau
Marie-louise uit Epen

Mijn grote waardering en dank voor deze fantastische dienstverlening. Het wordt vaak als zo normaal gezien dat we vergeten er dankbaar voor te zijn. Dus mannen en vrouwen super-afvalhelden: heel erg bedankt!
Anoniem uit Mechelen

Altijd op pad. Zomer en winter. Netjes werken. Behulpzaam in het milieupark. Wat wil je meer!!!!!
Anoniem uit Kerkrade

Beste mensen van de RD4, jullie zijn echte toppers waar ik trots op ben. Toch maar altijd door weer en wind zorgen voor een mooie schone opgeruimde stad. Respect! Dank ook voor de behulpzaamheid bij het milieupark, ook dat waardeer ik erg. Ga zo door!
Sonja uit Kerkrade

Respect door weer en wind.. altijd de afval ophalen.. toppertjes en dikke pluim
Rico uit Heerlen

Bedankt voor jullie fantastisch werk. Zonder jullie was Heerlen een grote rotzooi.
Anoniem uit Heerlen

Weer en wind Ze staan met zijn allen klaar in die mooie gele trucks! Dank je wel voor jullie inzet. Wat zouden wij voor ellende hebben zonder jullie. Voor mij alle lof (dank je wel voor het goedzetten van mijn afvalbak)
Koos uit Wijlre

Bedankt voor jullie werk. jullie doen het heel goed . En wij zijn jullie dankbaar wat zouden zonder jullie moeten doen! Keep Up the good work.
Anoniem uit Landgraaf

Geweldig hoe jullie door weer en wind alles in Brunssum schoonmaken en ons van afval verlossen. Compliment.
Anoniem uit Brunssum

Jullie zijn toppers, steeds weer het afval van anderen opruimen.
Helen uit Gronsveld

Dankjewel voor al uw werkzaamheden voor een schoon limburg.
Anoniem uit Heerlen

Geweldig wat jullie doen
Helma uit Heerlen

Jullie zijn toppers
Anoniem uit Nuth

Jullie zijn toppers vd eerste rij .ben trots op jullie . Weet waar ik over praat wa 55 jaar geleden melkboer.
Jeanny uit Hulsberg

Bedankt voor het werk wat u voor ons doet bei Wind en weer
M. uit Landgraaf

Geweldig vriendelijke chauffeur.
Leo van Landgraaf

Dank jullie wel voor het ophalen van onze rotzooi , ik waardeer dit zeer. Mensen rekenen op jullie, zonder jullie zou de stad een zooi zijn en allerlei ongedierte aantrekken. Jullie zijn broodnodig, nogmaals, dank jullie wel. !!!!!
Basja uit Heerlen

Grote bewondering en respect voor de mensen die er voor zorgen dat -ongeacht de weersomstandigheden- elke week zorgen dat grijs, groen en blauwe container volgens schema worden geleegd. Hartelijk dank!
Diny uit Hoensbroek

Beste mannen van de Rd4 ophaaldienst Bij deze willen wij, mijn man en ik, jullie een hele fijne dag wensen en bedanken voor het werk dat jullie elke dag doen Wij hebben een enorm respect voor jullie want jullie zijn er altijd Weer of geen weer , wind regen hagel of sneeuw en vorst jullie komen altijd. We hopen dan ook dat jullie veel leuke en mooie en lieve reacties krijgen voor al wat jullie doen. Jullie zijn toppers en met name de jongens van het papier want die zijn actief in het werk Maar ook de mannen van rest en groen die achter het stuur zitten een dik compliment Jullie zijn een prachtig stel mensen en verdienen dan ook een hele dikke pluim en een oprecht dank je wel.
Petra uit Heerlen

Super fijn dat er onze afvalhelden zijn!
Anoniem uit Heerlen

Al vanaf 1,5 jaar ben ik fan van RD4! Nu als bijna 5 jarige kijk ik nog steeds dagelijks of ik jullie zie rijden. Ik word heel erg blij als jullie het afval komen ophalen, want de straat wordt dan weer schoon. Ik wil later zelf ook vuilnisman worden. Liefst op de zijlader, net als Sandy, dat is mijn grootste held! De filmpjes kijk ik elke week, en als ik jullie zie zwaai ik altijd. Jullie zwaaien (en toeteren soms) ook terug. Dank voor jullie goede werk!!
Elvira uit Heerlen

Beste mensen. Liggend kun je schijten, maar het is beter als je zit.
Henk uit Kerkrade

Geweldige mensen houden ons land schoon. Ik heb in veel landen gezien dat als er geen vuilnisman is de mensen in rotzooi en ellende leven. Dames en heren jullie zijn de hoeksteen van een schone samenleving! Dank daarvoor
M. uit Mheer

Dank dank voor het zware werk dat u dagelijks voor de burgers verricht, werk dat opruimt wat de ander kwijt wil… ik doe het u niet na.
Anoniem uit Heerlen

Jullie zijn het beste.
M. uit Mechelen

Heelveel respect voor de medewerkers die toch belangrijke werkzaamheden doen voor ons en ons milieu. Petje af voor alle deze groep mensen.
J. uit Nuth

Zonder jullie zou onze omgeving een grote rotzooi zijn. Ik zou willen, dat mensen zich realiseren dat ze hun eigen omgeving verslonsden door afval niet goed op te ruimen, maar het gewoon op straat te gooien. Argument: daar betaal ik toch voor! En zo worden jullie gediskwalificeerd. Bedankt voor jullie inzet.
Anoniem uit Heerlen

De jongens en dames doen het goed zo op straat en milieupark heb er zelf ook gewerkt zou meteen terug komen op de milieupark
F. uit Heerlen

Top wat jullie doen Respect
Jose uit Landgraaf