Ophaalafspraak grote elektrische apparaten

Alle elektrische apparaten die werken op stroom, batterijen of een accu kunnen worden ingeleverd voor recycling. Grote elektrische apparaten halen we bij je thuis op. Denk hierbij aan wasmachines, televisies, koelkasten, drogers en vaatwassers. Wil je meer weten over grote elektrische apparaten? Klik hier.

Tip

Apparaten die nog goed werken en schoon, heel en compleet zijn kunnen beter worden aangemeld als grote kringloopspullen.

Kosten

Het aan huis laten ophalen van grote elektrische apparaten is GRATIS.

Aanbiedregels

  • Bij het inplannen kun je kiezen voor een afspraak in de ochtend (08.00-13.00 uur) of in de middag (12.00-17.00 uur).
  • Je kunt de apparaten alleen buiten zetten als dat op eigen terrein kan. Het mag niet aan de straat worden gezet. Als je geen voortuin of oprit hebt, dien je dus thuis te zijn als de apparaten worden opgehaald.
  • Als we de apparaten in je woning moeten ophalen, zet het dan op de begane grond voor ons klaar. Natuurlijk moeten de spullen door de deur passen.
  • Zet de apparaten zo dicht mogelijk bij de voordeur.
  • Woon je in flat of appartement? Dan halen we het alleen in je woning op als er een lift is waar de apparaten in passen.

Kleine elektrische apparaten

We halen alleen grote elektrische apparaten bij je aan huis op. Wil je een klein apparaat aanbieden? Klik hier voor meer informatie over kleine elektrische apparaten.