Certificering

SBB erkend leerbedrijf logo

SBB Erkend Leerbedrijf

Wij zijn sinds 2012 een SSB Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), die zich inzet voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven waar studenten een hoogwaardige stage of leerbaan kunnen vinden.

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten een uitstekende en veilige werkplek aan, waar zij de kans krijgen om praktijkervaring op te doen en zich te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Onze toegewijde praktijkopleider, die volledig op de hoogte is van de eisen van de opleiding, staat klaar om studenten te begeleiden en te coachen tijdens hun werkzaamheden. Wij stellen alles in het werk om de praktijkopleider de nodige tijd, ruimte en middelen te bieden, zodat hij zijn taken optimaal kan uitvoeren.

Daarnaast zijn wij meer dan bereid om samen te werken met scholen en de SBB. Wij verstrekken alle benodigde informatie en zijn actief betrokken bij het maken van afspraken over de kennis en vaardigheden die studenten moeten verwerven om hun diploma of mbo-certificaat te behalen.

Onze bedrijfsgegevens zijn te vinden op Stagemarkt.nl, dé website waar studenten in het mbo op zoek gaan naar een geschikte leerplaats. Wij kijken ernaar uit om talentvolle studenten te verwelkomen en hen te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.

BKN logo keurmerk

100% kringloop keurmerk

Onze RD4U kringloopshops zijn sinds 1 december 2023 een gecertificeerde kringlooporganisatie met het Keurmerk Kringloop Nederland®. Het Keurmerk Kringloopbedrijven is in de basis afgeleid van ISO 9001:2015.

Door het Keurmerk Kringloop Nederland te behalen, tonen we aan dat we een toegewijde, professionele organisatie zijn die zich inzet voor duurzaamheid en het bevorderen van inclusieve arbeidsparticipatie. Het keurmerk staat ervoor garant dat de besturende, primaire en interne processen op orde zijn. De branchevereniging BKN ziet erop toe dat organisaties met het Keurmerk Kringloopbedrijven eens per 1,5 jaar worden getoetst.

iso logo

ISO certificaat

Voor onze N.V. Reiningsdiensten Rd4 activiteiten zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het internationaal gerenommeerde certificeringinstituut Bureau Veritas uit Rotterdam heeft bij Rd4 de audits uitgevoerd.

ISO 9001:2015 is een internationaal erkende norm die eisen stelt aan kwaliteitsmanagement. Certificatie van het kwaliteitsmanagementsysteem maakt objectief aantoonbaar dat een organisatie aan alle eisen van de norm voldoet en dat het bedrijf in staat is om producten en diensten te leveren volgens de gemaakte afspraken. Met het behalen van het ISO-certificaat is het kwaliteitsmanagementsysteem van Rd4 dan ook formeel geborgd. Bureau Veritas bekijkt door middel van periodieke bezoeken of het systeem nog steeds aan de norm voldoet. Door deze bezoeken, uitgevoerd door praktijkgerichte auditoren, blijft het systeem actueel en vormt de continuïteit in kwaliteit een garantie voor klanten van Rd4.

Certificaatnummer:
NL024335

OPK certificaat logo

OPK Certificering

De Erkenningsregeling OPK is een certificeringsprogramma gericht op milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden in de papier- en kartonsector. Het biedt een specifiek kwaliteitskeurmerk en duidelijke toelatingscriteria voor organisaties die door de Stichting Papier Recycling Nederland erkend willen worden. OPK staat voor 'oud papier karton'. Het naleven van de regels en voorwaarden is essentieel voor certificering en draagt bij aan een duurzamere en veiligere werkomgeving.

Certificaatnummer:
OPK-2305/532

GEO academie logo

GEO academie

Rd4 is aangesloten bij de GEO Academie van het O&O-fonds. Dit fonds draagt bij aan het bevorderen van opleiding en ontwikkeling door het creëren van e-learnings, trainingen en ontwikkeltools. We streven ernaar om medewerkers continu te laten groeien in kennis, vaardigheden en gedrag. Bij Rd4 geloven we in duurzame inzetbaarheid, waarbij medewerkers gedurende hun hele loopbaan blijven leren. Om leren toegankelijk te maken in de GEO-sector, werken we met een online platform met een breed scala aan leermogelijkheden, waaronder e-learnings en webinars.