Proclaimer en toegankelijkheid

Proclaimer

Reinigingsdiensten Rd4 is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Je mag verwachten dat de informatie correct en actueel is en dat deze leesbaar en begrijpelijk is. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze website staat.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat de informatie op deze website toegankelijk is voor iedereen. Daarom werken wij continu aan onze website. Bij de inrichting van deze website wordt rekening gehouden met een optimale toegankelijkheid voor alle gebruikers van deze website. Heb je in de tussentijd problemen met de toegankelijkheid en het gebruik van deze website? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@rd4.nl.

Voorleesfunctie

Indien je onze website bezoekt middels de gratis browser Microsoft Edge kun je alle teksten op onze website laten voorlezen. De tekst die wordt voorgelezen is gearceerd en je kunt de tekst met het voorlezen volgen, want ieder gelezen woord krijgt een andere kleur.
Indien je onze website bezoekt middels een macbook of iMac kun je teksten in elke browser selecteren en middels de rechtermuisknop kiezen voor de spraak voorleesfunctie. De geselecteerde tekst wordt dan voorgelezen.
Een voorleesfunctie is er niet alleen voor blinden en/of slechtzienden. Zij hebben vaak zelf voorzieningen hiervoor. De voorleesfunctie is er met name voor mensen die grote moeite hebben met lezen en schrijven, mensen met dyslexie, een concentratiestoornis of (licht) verstandelijke beperking.

Pas de lettergrootte aan

Je kunt de volledige pagina vergroten of verkleinen. Gebruik hiervoor op jouw toetsenbord tegelijkertijd de knoppen 'ctrl-knop' op Windows of 'command-knop' op mac in combinatie met '+' (plus) of '-' (min).

Bijlagen: pdf-bestanden

Veel documenten op deze website zijn opgenomen als pdf-bestand. Dit is een internationaal gebruikte standaard. Deze documenten kun je online lezen of downloaden en opslaan op de harde schijf van je computer. Afhankelijk van de instellingen op je pc of mobiel apparaat kun je de bestanden rechtstreeks openen door erop te klikken. Mocht dat niet lukken, dan kun je de bestanden ook downloaden en opslaan op de harde schijf van jouw computer. Om deze bestanden vervolgens te kunnen openen en lezen heb je het gratis programma Adobe Reader (of een alternatief programma) nodig.

Terug naar de homepage

Vanaf elke pagina op de website kun je terug naar de homepage. Klik hiervoor op de het logo van Rd4 links bovenaan elke pagina.

Links

Op deze website worden alleen externe links opgenomen naar websites van instellingen en organisaties die direct te maken hebben met de onderwerpen van de pagina's op deze site. Rd4 is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van websites waarnaar een link verwijst. Het is derden toegestaan vanaf een andere website een link op te nemen naar de website van Rd4.

Opmerkingen en suggesties

Als je pagina's tegenkomt die in jouw ogen onjuiste of onvolledige informatie bevatten of niet juist werkt dan kun je dit melden via een email naar communicatie@rd4.nl. Als je van mening bent dat bepaalde zaken aan deze website verbeterd kunnen worden, dan horen wij dat ook graag. Geef bij voorkeur ook aan welke browser je gebruikt, welke versie en welk besturingssysteem. Wij stellen jouw reactie zeer op prijs en doen ons best deze website hiermee te verbeteren.

Privacyverklaring

Lees ook onze privacyverklaring.