woning leegruimen

Inboedelservice

Wil je meerdere spullen aanbieden voor hergebruik of moet een woning worden leeggehaald? Dan zorgen wij ervoor dat dit op een goede manier gebeurt.

Inschatting

Als je contact met ons opneemt plannen we eerst een afspraak voor je in met onze inboedelspecialist. Ter plekke maakt de specialist een inschatting van alle spullen of de inboedel. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de grootte (hoeveel medewerkers en wagens zijn er nodig) en de waarde van de spullen. Ook wordt er een lijst gemaakt van alle spullen die aanwezig zijn.

Kosten

Als er voldoende spullen zijn die verkoopbaar zijn, is de inboedelservice GRATIS.

Het kan ook zijn dat de inboedel teveel onverkoopbare spullen heeft of te weinig waarde heeft en daardoor niet kostendekkend is.

Er zijn dan 2 mogelijkheden:

 1. Wij halen de spullen op tegen een afgesproken meerprijs.
 2. Wij halen alleen de verkoopbare spullen eruit. Zo heb jij straks minder werk met het leegruimen van de woning.

Aanbiedregels en algemene voorwaarden inboedelservice

 • Indien je meer dan 12 spullen wilt aanbieden, spreken wij van een inboedel.
 • Ook voor inboedels geldt dat de spullen schoon, heel en compleet moeten zijn.
 • Vóór het ophalen vindt er een keuring plaats. Bel met het Rd4-Servicepunt via 045 5437100 om een afspraak te maken.
 • Gedurende de keuring wordt bepaald welke spullen er opgehaald moeten worden en hoeveel tijd en middelen er daarvoor nodig zijn.
 • Na de keuring maken wij een offerte voor je waarop de gemaakte afspraken en eventuele kosten en betalingsvoorwaarden worden vastgelegd.
 • Na jouw goedkeuring op de offerte plannen we samen een ophaalafspraak in.
 • Woon je in een flat of appartement? Dan halen we de spullen alleen in je woning op als er een lift is waar ze in passen, indien mogelijk wordt er gebruik gemaakt van een verhuislift.
 • Probeer losse spullen zoveel mogelijk te bundelen, zodat we ze makkelijk kunnen inladen.
 • De spullen mogen per draagbaar deel niet zwaarder zijn dan 50 kg en niet langer dan 4 meter. Deze kunnen we eventueel voor je demonteren.
 • Spullen die ter plekke worden afgekeurd voor kringloop kunnen we voor je afvoeren als grofvuil. Je beslist altijd zelf of je dit wil. In dat geval betaal je het tarief voor grofvuil. Je kunt dit bedrag alleen pinnen.
 • Annuleren van de ophaalafspraak kan zonder kosten tot uiterlijk 2 werkdagen voor de ophaaldatum. Bijvoorbeeld een ophaalafspraak die op woensdag gepland staat, kan op maandag nog geheel kosteloos geannuleerd worden. Voor latere annuleringen wordt € 60,50 (inclusief BTW) in rekening gebracht.

  De ophaalafspraak annuleren kan alleen per e-mail via inboedel.service@rd4.nl

Ophalen

Nadat we goede afspraken hebben gemaakt, plannen we samen een afspraak om de spullen of de hele inboedel op te halen. Je hoeft op de dag dat we de spullen ophalen zelf niet aanwezig te zijn, zolang we maar toegang tot de woning hebben. Natuurlijk mag je er ook gewoon bij blijven.

Plan een afspraak met de inboedelspecialist

Bel 045 5437100