Het gaat de komende dagen hard waaien, let op bij het aanbieden van je afval. Lees hier onze tips... lees meer

Sluiten

woning leegruimen

Inboedelservice

Wil je meerdere spullen aanbieden voor hergebruik of moet een woning worden leeggehaald? Dan zorgen wij ervoor dat dit op een goede manier gebeurt.

Inschatting

Als je contact met ons opneemt plannen we eerst een afspraak voor je in met onze inboedelspecialist. Ter plekke maakt de specialist een inschatting van alle spullen of de inboedel. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de grootte (hoeveel medewerkers en wagens zijn er nodig) en de waarde van de spullen. Ook wordt er een lijst gemaakt van alle spullen die aanwezig zijn.

Kosten

Als er voldoende spullen zijn die verkoopbaar zijn, is de inboedelservice GRATIS.

Het kan ook zijn dat de inboedel teveel onverkoopbare spullen heeft of te weinig waarde heeft en daardoor niet kostendekkend is.

Er zijn dan 2 mogelijkheden:

  1. Wij halen de spullen op tegen een afgesproken meerprijs.
  2. Wij halen alleen de verkoopbare spullen eruit. Zo heb jij straks minder werk met het leegruimen van de woning.

Ophalen

Nadat we goede afspraken hebben gemaakt, plannen we samen een afspraak om de spullen of de hele inboedel op te halen. Je hoeft op de dag dat we de spullen ophalen zelf niet aanwezig te zijn, zolang we maar toegang tot de woning hebben. Natuurlijk mag je er ook gewoon bij blijven.

We halen spullen op en kunnen niet-verlijmde vloeren verwijderen, maar we doen geen (kleine) klusjes of andere werkzaamheden in de woning. We leveren de woning veegschoon op.

Plan een afspraak met de inboedelspecialist

Bel 045 5437100