RD4U Kringloopshops

Van iedereen, voor iedereen

In onze kringloopshops krijgen allerlei spullen een nieuw, kleurrijk leven. Spullen waar de een op is uitgekeken, krijgen misschien wel bij jou een nieuwe start. Daar worden jij én wij gelukkig van en dat brengt kleur en energie in het leven! We zijn er voor jou: 4U!

Door je kringloopspullen aan te bieden of door kringloopspullen te shoppen, werk je mee aan het verkleinen van de afvalberg. Zo worden grondstoffen en energie gespaard. En dat voelt goed!

Maar niet alleen spullen krijgen een tweede kans. Veel van onze collega's die werkzaam zijn in de winkels hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen ze een kans zich te ontwikkelen en mee te draaien in het bedrijfsleven. Dat is de kracht van onze kringloopshops.

Onze kringloopshops

We verwelkomen je graag in een van onderstaande drie kringloopshops.

RD4U Kringloopshop Heerlen
RD4U Kringloopshop Kerkrade

RD4U Kringloopshop Margraten

Bekijk op de kaart

Het RD4U logo in een van onze RD4U kringloopshops.

Groot assortiment

In de RD4U Kringloopshops kun je shoppen naar hartenlust! Je vindt hier een groot assortiment van meer dan 150 verschillende soorten producten, zoals meubels, elektronische apparaten, kleding, servies, speelgoed en allerlei andere kringloopschatten.

Meer dan 20 jaar kringloop

De kringloopshops hebben in 2020 een behoorlijke opfrisbeurt gekregen en zijn voorzien van een nieuw winkelconcept: RD4U, van iedereen voor iedereen. En daar zijn we heel trots op en dat hebben wij uitbundig gevierd!

Ook op socials

Volg onze RD4U kringloopshops op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle acties en voordelen.

FacebookInstagram

Neem eens een kijkje en laat je verrassen door het grote en steeds wisselende assortiment. We staan altijd klaar 4U!

Kringloopspullen laten ophalen

Grote kringloopspullen halen we bij je thuis op.

Lees meer

Elektrische apparaten ophalen

Maak een afspraak en we komen je grote elektrische apparaten bij je thuis ophalen.

Lees meer

Inboedelservice

Wil je meerdere spullen aanbieden voor hergebruik of moet een woning worden leeggehaald? Dan zorgen wij ervoor dat dit op een goede manier gebeurt.

Lees meer