Voor alle vragen bel ons servicepunt

Inwoners van Beekdaelen kunnen vanaf 1 juli met al hun vragen over afval terecht bij Reinigingsdiensten Rd4. Dit hebben de gemeente Beekdaelen, RWM en Reinigingsdiensten Rd4 samen zo afgesproken.

Hiermee wordt het met name voor inwoners van Amstenrade, Doenrade, Oirsbeek, Puth, Schinnen en Sweikhuizen eenvoudiger om vragen te stellen of meldingen over afval te maken. In deze dorpen zijn zowel RWM als Rd4 actief met het inzamelen van afval en grondstoffen. Voor de inwoners van de andere dorpen verandert er niets, Rd4 verzorgt daar al langere tijd de inzameling van afval.

Het maakt voor de inwoners van Beekdaelen dus niet meer uit door wie het afval opgehaald wordt, alle vragen kunnen vanaf 1 juli rechtstreeks naar Rd4.

Milieu App van Rd4

De inwoners van Beekdaelen kunnen ook gebruik maken van de Milieu App van Rd4. Hierin is o.a. de afvalkalender te vinden met mogelijkheid om een alarm in te stellen, de milieupas voor toegang tot de milieuparken en de afvalscheidingswijzer. Huishoudens waarbij RWM de inzameling verzorgt, doen er daarnaast goed aan om de app van RWM te gebruiken. De inzameldagen van RWM zijn namelijk nog niet in de Milieu App van Rd4 opgenomen.

Contactinformatie

Je kunt ons bereiken via deze website en via info@rd4.nl. Op werkdagen is het servicepunt telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur via 045-5437100.


Categorieën
Milieu App