samen steeds slimmer

Als je slim bent, kom je bij Rd4 werken

Werken bij Rd4

Of je nu afval inzamelt, onze vrachtwagens in conditie houdt, in de kringloopshop verkoopt of servicemedewerker op kantoor bent. We hebben allemaal één doel: Wij zorgen samen voor een mooie en schone leefomgeving. Kom bij ons werken en ontdek hoe het is om onderdeel te zijn van een onmisbare en belangrijke schakel in onze samenleving.

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 148.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten en bij 3.500 Limburgse bedrijven. We verwerken en scheiden grondstoffen op onze acht milieuparken, in onze op- en overslag, ons textielsorteercentrum en regionaal sorteercentrum. Ook verzorgen we de straat- en rioolreiniging, gladheidsbestrijding en reiniging van de openbare ruimtes. In onze drie kringloopshops geven we spullen een tweede leven en we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe uitdagingen. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met bijna 600 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een mooie en schone leefomgeving.

Onze drie kernwaarden

Samenwerken

We werken samen, iedere dag met veel plezier en energie. Onze veelzijdige werkzaamheden verbinden ons met elkaar en met onze omgeving. Wij streven naar een omgeving waarin we elkaar helpen.

Slagvaardig

We zijn slagvaardig, iedere dag dagen we elkaar uit. Wij doen ons uiterste best om onze werkzaamheden uit te voeren. Wat we beloven maken we waar.

Vooruitstrevend

We zijn vooruitstrevend, iedere dag verbeteren we elkaar. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag hoe het beter kan. We geven elkaar de ruimte om uit te blinken.

Dit maakt ons: 'samen steeds slimmer'!

Open sollicitatie kan altijd

Rd4 heeft altijd interessante vacatures. Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Rd4 werken? Stuur dan jouw sollicitatie naar afdeling P&O, vacature@rd4.nl