Ik woon in:

samen steeds slimmer

Als je slim bent, kom je bij Rd4 werken

Werken bij Rd4

Elke dag zetten wij ons in voor een mooie en schone leefomgeving. Samen met burgers, overheden, bedrijven en instellingen zoeken we constant naar slimme en duurzame oplossingen om afval te verminderen, grondstoffen te scheiden, spullen een tweede leven te geven en mensen kansen te bieden. Alleen zo worden we samen steeds slimmer.

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 140.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten en bij 3.500 Limburgse bedrijven. We verwerken en scheiden grondstoffen op onze acht milieuparken, in onze op- en overslag, ons textielsorteercentrum en regionaal sorteercentrum. Ook verzorgen we de straat- en rioolreiniging, gladheidsbestrijding en reiniging van de openbare ruimtes. In onze drie kringloopshops geven we spullen een tweede leven en we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe uitdagingen. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 500 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een mooie en schone leefomgeving.

Onze drie kernwaarden

Samenwerken

We werken samen, iedere dag met veel plezier en energie. Onze veelzijdige werkzaamheden verbinden ons met elkaar en met onze omgeving. Wij streven naar een omgeving waarin we elkaar helpen.

Slagvaardig

We zijn slagvaardig, iedere dag dagen we elkaar uit. Wij doen ons uiterste best om onze werkzaamheden uit te voeren. Wat we beloven maken we waar.

Vooruitstrevend

We zijn vooruitstrevend, iedere dag verbeteren we elkaar. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag hoe het beter kan. We geven elkaar de ruimte om uit te blinken.

Dit maakt ons: 'samen steeds slimmer'!

Open sollicitatie kan altijd

Rd4 heeft altijd interessante vacatures. Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Rd4 werken? Stuur dan jouw sollicitatie naar Nicole van Ommen, afdeling P&O, vacature@rd4.nl