Overlijden

Als iemand overlijdt, volgt er een uitschrijving uit ons systeem. Dit gebeurt automatisch, je hoeft een overlijden dus niet aan ons door te geven. De afvalstoffenheffing wordt stopgezet en onze dienstverlening houdt op. Als een nabestaande toch nog het grondstoffenpark wil bezoeken kan dat tot maximaal 3 maanden na het overlijden, op vertoon van de akte van overlijden en de oude milieupas. De normale tarieven en voorwaarden gelden dan.

De milieupas wordt na een overlijden geblokkeerd. Dat komt omdat vanaf dan de afvalstoffenheffing niet meer wordt betaald en wij geen dienstverlening meer mogen uitvoeren. Als je nog afval wil aanbieden bij de ondergrondse container, kun je ervoor kiezen om je eigen milieupas te activeren. Dit duurt meestal wel een aantal dagen. Klik hier voor meer informatie over het activeren van de milieupas.

Als je heel veel kringloopspullen ineens wil laten ophalen of als je een complete woning wil laten leegruimen, kun je een afspraak maken met onze inboedelservice. Klik hier voor meer informatie.