RD4U Kringloopshops

Het is helaas niet mogelijk om je aankopen te ruilen.

Op de spullen die we in de winkel verkopen zit geen garantie. Het is daarom belangrijk dat je alles goed controleert als je nog in de winkel bent.

Kleine apparaten kun je in de winkel testen op de hiervoor ingerichte testplek, vraag ernaar bij een van de medewerkers. Grote apparaten zoals wasmachines of vaatwassers kun je in de winkel niet testen. Deze zijn daarom door ons getest, dit kun je zien aan het rode label dat eraan hangt.

Ja, je kunt deze inleveren bij elke kringloopshop in Heerlen, Kerkrade en Margraten. De spullen worden ter plekke beoordeeld of ze schoon, heel en compleet zijn. Als ze hier niet aan voldoen kunnen we je spullen niet aannemen.

Grote kringloopspullen halen we gratis aan huis op. Klik hier voor meer informatie over het ophalen van grote kringloopspullen.

Nee, het is niet mogelijk om kringloopspullen te reserveren. Je kunt wel iets afrekenen en het later komen ophalen, bijvoorbeeld als je geen vervoer hebt.

Nee, dat is niet mogelijk. Als je een vraag hebt kun je contact opnemen met het Rd4-servicepunt. Let wel, we kunnen helaas geen informatie geven over de winkelvoorraad of artikelen. Dit omdat het assortiment zo snel wisselt en wij daar helaas geen zicht op hebben.

Vragen over artikelen of producten in de winkel kun je alleen stellen in de winkel.